BEWERKINGEN

Assembleren en verpakken

Bij een complete dienstverlening hoort ook dat wij de assemblage van uw producten verzorgen. Ook het verpakken en transport kunt u aan ons overlaten. Hierbij maken wij slimme en duurzame keuzes. Zo gaat alles op pallets, met identificatiestickers in doosjes met papieren tape (alles gerecycled of herbruikbaar). Daarbij voldoen we aan klantspecifieke wensen en gebruiken we wisselsystemen, herbruikbare verpakkingen en nog veel meer.

Voordelen van assembleren en verpakken door MCD

Montage van complete metaalproducten

Onze assemblage-afdeling zorgt ervoor dat uw metaalproducten op de juiste manier gemonteerd worden. Onze vakmensen hebben veel ervaring, brede kennis en uitstekend gereedschap. Ze weten precies welke techniek ze moeten gebruiken om van uw product een perfect afgewerkt eindproduct te maken. Er zijn diverse verbindingstechnieken zoals lijmen, schroeven en klinkverbindingen.

Samenstellen van sets

Bij het samenstellen van sets, verzamelen we de onderdelen welke bij u bij elkaar horen. Hiervan maken we een kit, zodat u de juiste producten en aantallen bij elkaar heeft voor verdere verpakking of verzending. Dit pakken we als extra service voor u op. Hierdoor kunt u nóg efficiënter en kostenvoordeliger werken.

Eigen transport

Metaalcenter Driessen levert uw metaalproducten met eigen transport of een vaste leverancier. U profiteert van snelle levertijden, een hoge leverbetrouwbaarheid en buitengewone flexibiliteit.