over ons

De filosofie van MC Driessen

Slim werken staat voorop, in combinatie met motivatie en innovatie, daar zit onze prestatie. Wij zijn een open en platte organisatie met een no-nonsense cultuur. Bij MC Driessen voelt iedereen zich thuis. Hard werken staat voorop, maar gezelligheid en humor zijn minstens zo belangrijk. Eerlijk en oprecht, gedreven en betrokken. Alles gebeurt in het belang van onze klanten. We streven naar dagelijkse vooruitgang, slimme vernieuwingen en duurzame oplossingen. Bovendien houden we wel van een uitdaging. Kan niet, bestaat niet.

Samenwerken met MCD

Over ons

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak heeft MC Driessen veel kennis en expertise in huis. Mede daardoor zijn we uitgegroeid tot toeleverancier van totaaloplossingen in metaal in omgeving Weert en ver daarbuiten. Onze medewerkers (en kantoorhond)  staan met veel enthousiasme voor u klaar.

Team Metaalcenter Driessen in productiehal
Antal Driessen Directeur MC Driessen

Antal Driessen

Directeur
Judith Driessen Kwaliteitsmanager & HR MC Driessen

Judith Driessen

Kwaliteitsmanager & HR
Pieter Kirkels Marketing/Digital MC Driessen

Pieter Kirkels

Bedrijfsleider

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dag in, dag uit zijn we bezig met verbeteringen op het gebied van duurzaamheid. Want we geloven in een circulaire economie en alles wat daarbij komt kijken. Bedenken we iets nieuws, dan gaan we het meteen uitvoeren. En we zijn ervan overtuigd dat wanneer we met zijn allen een klein beetje meer doen, dit snel resultaat heeft.