DIENSTEN

Engineering

Maakbaarheid, betaalbaarheid en reproduceerbaarheid. Deze drie factoren staan centraal bij engineering. Metaalcenter Driessen weet als geen ander hoe uw producten ontwikkeld moeten worden. Onze engineers hebben exacte kennis van de productiemogelijkheden en geven hierin praktisch advies. Zo organiseren wij regelmatig klantworkshops in onze opleidingsruimte. Wij zijn ervan overtuigd dat we op die manier het beste resultaat met elkaar bereiken.

Samenwerken met MCD

Ontwerp en re-design

Het komt nog steeds voor dat producten op “ouderwetse” en arbeidsintensieve manieren ontwikkeld en vervaardigd worden. Omdat die manier van werken in veel gevallen relatief duur is en vaak beperkingen met zich meebrengt, geven wij u graag meer inzicht in de hedendaagse techniek. Dit doen we vooral door het bieden van ondersteuning bij het ontwerp of re-design van uw producten.

Beter maakbare producten

Als u ons in een vroeg stadium betrekt bij uw plannen, bent u verzekerd van een succesvol ontwerp en product. U weet namelijk dat het product maakbaar is, op de meest efficiënte manier en met de hoogste nauwkeurigheid. Dat geldt voor zowel plaatwerkproducten als buis- en kokerproducten en samengestelde producten. Wij zijn bereid om samen met u tijd te investeren om zo te komen tot beter maakbare producten.