25 augustus 2023

Metaalcenter Driessen, Brinkman Special Products en Abrahams Metaalbewerking bundelen krachten

Het moment is eindelijk daar! Met veel trots en enthousiasme kondigen wij de overnames van zowel Brinkman Special Products als Abrahams Metaalbewerking aan.

Vanaf 24 augustus 2023 vallen de drie ondernemingen onder één overkoepelende organisatie: Metaalcenter Driessen Groep B.V. Een mijlpaal in de geschiedenis van onze bedrijven!

Een korte samenvatting van de drie bedrijven:

  • Metaalcenter Driessen (MCD) in Weert (ca. 25 medewerkers). Dé specialist op het gebied van plaatwerk en buislaser gesneden producten, uitgevoerd in enkelstuks en kleine series.
  • Brinkman Special Products (BSP) in Apeldoorn (ca. 10 medewerkers) doet vergelijkbare bewerkingen aan plaatmateriaal, maar zit in een ander marktsegment (retail) en heeft een aantal eigen producten.
  • Abrahams Metaalbewerking (AMB) in Weert (ca. 15 medewerkers). De fabriek bevindt zich op steenworp afstand van MCD en is gespecialiseerd in draai- en freesactiviteiten, robotisering, assemblage, 3D printing en laser graveren.

Krachten bundelen

Deze acquisities combineren de capaciteit en expertise van de drie bedrijven, en biedt hun klanten een breder dienstenaanbod.

Het allerbeste in de metaalsector

Stefan van Strien, één van de bestuurders, deelt zijn enthousiasme over deze ontwikkeling: “Deze acquisitie is meer dan alleen het combineren van drie bedrijven. Het reflecteert een gedeelde visie, complementaire vaardigheden en de gezamenlijke ambitie om onze klanten het allerbeste te bieden in de metaalsector. Door onze krachten te bundelen, zetten we een grote stap naar een toekomst vol innovatie en groei.”

Het doel is om klanten een totaalpakket aan te bieden van enkelstuks tot grotere productieseries en van laser gesneden plaatwerk tot CNC-gefreesde onderdelen.  MCD, BSP en AMB blijven opereren vanuit hun vertrouwde productielocaties.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Deel dit bericht