3 juli 2023

Pieter Kirkels benoemd tot de nieuwe Directeur van Metaalcenter Driessen

Metaalcenter Driessen heeft per 1 juli een nieuwe directeur

Met trots maken we bekend dat Pieter Kirkels met ingang van 1 juli de functie van Directeur bij Metaalcenter Driessen gaat bekleden. Voor velen is hij al een bekend gezicht, want hij werkt al bijna 6 jaar bij het bedrijf en zorgt in zijn huidige rol als bedrijfsleider voor een soepele gang van zaken.

Na de verkoop van Metaalcenter Driessen in augustus vorig jaar werd de dagelijkse leiding ad interim overgenomen door de bestuurders Stefan van Strien en Lou Dost. Per 1 juli neemt Pieter Kirkels het stokje van hen over.

Pieter ziet uit naar zijn nieuwe rol: “Buiten de aansturing en de bedrijfsmatige aspecten van de functie vallen met name de commerciële zaken onder mijn verantwoordelijkheid. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met het team Metaalcenter Driessen nog verder uit te bouwen tot dé toeleverancier van totaaloplossingen in metaal.”

Wat verandert er voor u?

Voor klanten en bestaande relaties zal er in de praktijk weinig veranderen. Pieter blijft regelmatig het contact met klanten en de markt opzoeken. Ook voor het team blijven de werkzaamheden hetzelfde.

Hedendaagse techniek met de service van vroeger

Door deze stap is Metaalcenter Driessen voorbereid op de toekomst met de service en kwaliteit die u gewend was en mag blijven verwachten.

We staan voor u klaar

Metaalcenter Driessen blijft gewoon dezelfde platte organisatie met onze vertrouwde no-nonsense cultuur. Dus hebt u vragen? Stel ze gewoon! Wij staan voor u klaar. Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn verwijzen we u graag direct naar de juiste persoon:

  • Vragen over productie, planning en leverdata: Vraag naar Boet Dickhoff
  • Vragen over werkvoorbereiding: Vraag naar Roy Maessen
  • Vragen over verkoop: Vraag naar Pieter Kirkels
  • Overige vragen, bel of mail: +31 (0)495 54 77 54 | info@mcdriessen.nl

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Deel dit bericht