Vacature

Lasser MIG/MAG/TIG

Metaalcenter Driessen is al meer dan 25 jaar toeleverancier in plaatwerk en licht buis/constructiewerk in staal, aluminium en RVS.

We werken nauw samen met onze opdrachtgevers en partners om tot de beste resultaten te komen. We zijn een hecht team van 18 ervaren en betrokken medewerkers, kom jij ons team nog sterker maken?

Jouw kwaliteiten

Wat wij vragen

Als ervaren lasser werk je zelfstandig vanuit een technische tekening aan het voorbereiden, samenstellen, aflassen en afwerken van plaatwerk-onderdelen en/of lichte constructies. Dit betreft RVS, staal en aluminium in zowel enkel stuks als kleine series.

Als bovenstaande niet van toepassing is en je bent er zelf van overtuigt dat je toch de competenties hebt om dit te leren dan geven we je graag de gelegenheid om toch om gesprek te komen.

Wat wij bieden

Solliciteren?

Denk jij te beschikken over bovenstaande kwaliteiten? Dan komen we graag met jou in contact! Stuur een mail met je motivatie en C.V. naar judith@mcdriessen.nl en als wij denken dat we een match zijn nodigen we je uit voor een gesprek. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor vragen over deze vacature.

Judith Driessen Kwaliteitsmanager & HR MC Driessen

Judith Driessen

Kwaliteitsmanager & HR

Acquisitie n.a.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Impressie werken bij MCD