26 januari 2021

Metaalunie Smart Manufacturing Award

PERSBERICHT

Weert, 25 januari 2021

Metaalcenter Driessen B.V. districtswinnaar Metaalunie Smart Manufacturing Award

De districtswinnaars van de Metaalunie Smart Manufacturing Award zijn bekend. De jury, onder leiding van Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland en ondernemer, heeft uit alle inzendingen acht districtswinnaars gekozen. De districtswinnaars gaan automatisch ook door naar de landelijke finale.

“De winnaars zijn allemaal goede voorbeelden van mkb-metaalbedrijven die begrijpen dat de kracht van onze maakindustrie zit in het ‘bedenken’ in combinatie met ‘maken’, nu en in de toekomst. Dat is belangrijk voor een goed renderend bedrijf. Met deze excellerende districtswinnaars wordt het tijdens de landelijke finale spannend wie de Award gaat winnen”, aldus Jacco Vonhof.

“Onverwacht, en supertrots!” aldus Antal Driessen

Koninklijke Metaalunie stelt elk jaar een prijs ter beschikking aan een Metaalunielid dat zich positief onderscheidt. Dat kan bijvoorbeeld door optimaal gebruik te maken van moderne productietechnieken, excellente processen, goed gekozen materialen, doordachte systemen, digitalisering en een zelfsturende en zelflerende organisatie.

De voor de Metaalunie Smart Manufacturing Award districtswinnaars zijn:

  • Metaalcenter Driessen B.V. in Weert, districtswinnaar Limburg
  • Betech B.V. in Hoogeveen, districtswinnaar Noord
  • GPM B.V. in ‘s-Hertogenbosch, districtswinnaar Zuidoost
  • Hoekman Roestvaststaal B.V. in Nieuwleusen, districtswinnaar Oost
  • MDE Automation B.V. in Tholen, districtswinnaar Zeeland
  • Metaglas B.V. in Tiel, districtswinnaar Gelre
  • Octatube Space Structures B.V. in Delft, districtswinnaar Zuid-Holland
  • Singeling Constructie-Lastechniek B.V. in Wormerveer, districtswinnaar Noordwest

Naast juryvoorzitter Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland en ondernemer bestaat de jury uit Mireille Kaptein, Zakenvrouw 2019 en algemeen directeur van het familiebedrijf Kaptein, Rolf Elling, hoofdredacteur bij MYbusinessmedia, Alex Ooms, managing director van Award winnend bedrijf in 2019, Koninklijke Otolift Trapliften en Paul d’Hond, Senior Adviseur Productmanagement Kamer van Koophandel.

De finale
Acht districtswinnaars, drie genomineerden, een finale boordevol inspiratie met boeiende sprekers en mooie voorbeelden van onze fantastische sector. Het programma wordt nog ingevuld, maar zeker is dat er weer Awards worden uitgereikt aan top mkb-metaalbedrijven.

Meer informatie: www.metaalunieaward.nl

Koninklijke Metaalunie is met ruim 14.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het MKB-metaal. De leden hebben samen een omzet van 30 miljard euro en bieden werkgelegenheid aan ruim 170.000 mensen.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Deel dit bericht