17 januari 2021

Afgewerkt…

Sinds kort beschikt Metaalcenter Driessen B.V. over een nieuwe ontbraam/borstel machine. Na 7 jaar trouwe dienst moest onze vorige machine het veld ruimen er werd vervangen door een machine welke precies in het rijtje past bij de rest!

Al jaren levert Metaalcenter Driessen B.V. al haar producten netjes af inclusief handvriendelijk maken, kanten breken, richtingloos schuren.

De afwerking na het schuren is niet alleen handvriendelijk, maar doet ook dienst voor een betere hechting van zink, poedercoating, chroom en bij het anodiseren. Hierdoor is het product beter beschermt en blijft het langer mooi.

Door middel van 2 afzuigingen wordt het schuurstof van alle machines afgezogen. Het is al jaren een streven om binnen Metaalcenter Driessen B.V. met zo min mogelijk stank, stof en lawaai te werken. Daar past onze Q-Fin F1200 ook mooi bij. Zodoende zorgen we voor een verdere verbetering van de werkomgeving.

Naast onze 3 Q-Fin schuurmachines beschikken we ook over 2 machines om eventuele Microjoints te verwijderen.

Door middel van deze machines (Skip Joint) worden op een veilige en nauwkeurige manier snel de eventuele microjoints verwijderd van de werkstukken.

Uiteraard houden we rekening met de diverse materiaalkwaliteiten. Zo hebben we afzonderlijke machines voor staal en voor roestvaststaal/aluminium.

Voorzien van het grootste bedieningsgemak! Snel instelbaar in dikte, snelheid etc.

Kortom, afwerking op hoog niveau, met vele voordelen.

  • Kantafronding
  • Handvriendelijk
  • Ontbraamd
  • Oxidevrij staal (door stikstof snijden van staal tot en met 12mm)
  • Richtingloos geschuurd/geborsteld

Ergonomisch door return to sender van de kleinere producten (200mm breed en maximaal 700mm lang)

Indien u meer informatie wenst over dit proces, dan horen we dat uiteraard graag!

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Deel dit bericht